“Az orvosok gyógyszereket rendelnek, melyekről keveset tudnak, olyan betegségekre, amelyekről még kevesebbet tudnak, olyan betegeknek, akikről semmit sem tudnak”

Az orvosok, a gyógyszerészek és a gyógyszergyártók titkos paktumai alapján elismerik a gyógyfüvek (a parlagfűét is!!) hatásfokát, azonban a világ nemzetgazdasági érdekei azt vetítik előre, hogy még mindig bután kell tartani az embereket, dezinformációkkal kell ellátni, sőt orvosi szaklapokban kell publikálni az ellenkezőjüket.

Magamról:

65 éves múltam, mérnöki alapképzettséggel, de van rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettségem is.

Dr Weixl Várhegyi LászlóA természetgyógyászattal 1981 óta foglalkozom. 1992-től van természetgyógyász vállalkozói engedélyem. Először az ortomolekuláris medicina, majd a táplálkozásterápia állt figyelmem középpontjában. Már 1988-ban kidolgoztam az allergia és az asztma gyógymódjait, amelyek pácienseimnél 100%-osan beváltak. Ettől kezdve vagyok vegetáriánus is, amit 1998 óta már vércsoport szerint végzek, s ez a terápiáim egyik alapja is, ami szintén 100%-osan bevált.

Először pszichotronikával, szellemgyógyászattal foglalkoztam, majd elvégeztem az agykontroll különböző szintű tanfolyamait (dr. Domján László), s ugyanezt tettem az usui reiki tanfolyamokkal (Kun István, Kövesi Péter) is. Végeztem fényadó (Biegelbauer Pál), valamint univerzális energia tanfolyamokat. Szőke Lajostól ma is tanulok, de elvégeztem nála a mérnöki szintű radiesztézia tanfolyamokat is. Sokat tanultam Ferencsik Istvántól, prof. dr. Török Szilvesztertől, Béky Lászlótól, dr. Oravetz Máriától és sok más neves orvos és nem orvos természetgyógyászoktól. Személyesen ismertem Lajos atyát és dr. Oláh Andort, de id. Schirilla Györgyöt is (a fiával máig jó barátok vagyunk). Sokat köszönhetek Bicsérdy Bélának, akinek a könyveiben le van írva a természet rendje, és ismerem élő tanítványát, a 95 éves Magyar Ilonkát is. Dr. Bistey Zsuzsanna és Hamikus Zsuzsanna táborait, előadásait, tanfolyamait is elvégeztem.

Szintén sok tudást kaptam dr. Colgan, dr. Adamo, dr. Normann Walker, prof. dr. Székely Edmond, stb. valamint a Kétezeregy Kiadó, dr. Lenkei Gábor könyveiből, valamint Tejfalussy Andrástól a vér-elektrolit optimum gyógyítási módszereiről.

ETI vizsgám van bioenergetikából (1998), fitoterápiából (1998) és életmód- és táplálkozási tanácsadásból (2000).

Sikeresen gyógyítottam meg allergiás, daganatos, Bechterew-kóros, depressziós, cukorbeteg, meddő, stb.  pácienseimet.

Dr. Weixl-Várhegyi LászlóElvem: Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! És: a mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná!

Ezt magam is csinálom, mert veterán dobóatlétaként vannak olimpiai, világ- és Európa-bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmeim, s 52-szeres magyar bajnok vagyok. Ezt az egészséges életmóddal és az egészséges táplálkozással értem el, s erre tanítom a betegeimet is. Én senki helyett nem tudok meggyógyulni, de meg tudom mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek a gyógyuláshoz. Hét kiadványom van forgalomban, és több könyvnek vagyok szaklektora (pl.: Teljes Candida Kézikönyv, Éljen helyesen a vércsoportja szerint).

Comments are closed.