Parlagfű

PARLAGFŰ=ISTENEK ELEDELE

 

ISTENEK ELEDELÉ-nek nevezték egykoron a parlagfüvet!! Az “Istenek Eledele” ismét visszakerült egykori méltó helyére, az emberi táplálkozás rendszerébe! Az egészséges táplálkozást segítő, pollen és gyökérmentes részeit nélkülöző, zsenge szár- és levéltartalmú parlagfű tabletta mindenki által hozzáférhetővé válik a napi fogyasztásban. Így nem csak a vidéken élő, parlagfüvet gyűjtők és fogyasztók jutnak hozzá értékes táplálkozás-élettani összetevőihez, hanem a városokban élő reformtáplálkozást folytatók is.

Különös kutatások kerültek napvilágra a bulvársajtóban. A parlagfű eddig rejtett hatásaira bukkantak neves külföldi tudósok, és a kutatásokkal alapjaiban rengették meg az eddig károsnak hitt növény hatásmechanizmusait.

A Princeton University biokémia doktoranduszai meghökkentő kutatásokat publikáltak 2009. áprilisában a New York Times című lap kutatási rovatában, amellyel megdöbbentették a világ botanikus kutatóit. Rájöttek, hogy a parlagfű valójában nem tartalmaz allergén polleneket, így a világméretű allergiás megbetegedésnek sem ez a növény a kiváltó oka. Laboratóriumokban hónapokig tesztelték egy újfajta, eddig szigorúan titkosított kutatási eljárással a parlagfű hatásait. Végül a fáradtságos és olykor bizarrul reménytelennek tűnő kísérletezések után kimutatták a megdöbbentő eredményt: a parlagfű értékes táplálék-és fűszernövény. A hír elterjedésével számos eredményt vont maga után rövid időn belül világszerte. Katalizált számos karitatív szervezetet, önkéntes pártot és hivatalos növényvédő szervet. A parlagfű védő mozgalmak Magyarországot is elérték már az elmúlt években. Megalakult a MAPA, a Magyarok a Parlagfűért nevű szervezet. A Facebookon létrejött egy oldal “A kormány törölje el a parlagfűirtási kötelezettséget!” néven, és egy csoport ” A gyógyító parlagfű” néven, stb.. Célkitűzésük, hogy minél szélesebb társadalmi rétegben elterjesszék a parlagfű méltó helyét a fűszernövények sorában, felnyissák az emberek szemét és leküzdjék a korábbi negatív előítéleteket. A szervezethez és csoportokhoz napról napra egyre több önkéntes csatlakozik, óvodákban és iskolákban elkezdtek oktatóprogramokat kiépíteni, mivel már fiatalon szeretnék ránevelni a gyerekeket a parlagfű védelmére, terjesztésére és napi táplálkozásban, italkészítésben való felhasználására. Már nem kell gyűjteni sem annak, aki parlagfüvet szeretne fogyasztani, mert megjelent és kapható a bioboltokban “Istenek Eledele” néven, a 100%-osan tiszta parlagfüvet tartalmazó, adalékanyagmentes tabletta, 90 szemes kiszerelésben.

 

‘Dr.Weixl-Várhegyi László

 

 

 

www.parlagfu.eu

Comments are closed.