Hozzászólások

4 Responses to Hozzászólások

 1. monika says:

  szeretném az őn tudását továb vini ,de nincs megfelelő képesitésem .Debrecenbe élek ,tudna e tanyácsot adni hogy kezdjem ell. tisztelletel monika

 2. Kocsis Lajosné says:

  Tisztelt László!
  Én gyerekkorom óta vagyok epilepsziás, sokszor van epilepszia rohamom,de alkoholt se iszok,a kávéról is leszoktam és a gyógyszereimet is rendesen beszedem.
  A leghosszabb roham mentességem 4 és fél év volt,de 9 db gyógyszert szedtem naponta 1600 mg-ot. Le kellettek állítani,mert kikészítette a gyomromat az epilepszia gyógyszer. Most csak 4db-ot szedek, 800mg-ot. De állandóan rosszul vagyok.
  Mit tegyek?

 3. Ungvári Erika says:

  Kedves László!
  Ma érkezett meg a só amit rendeltem,s munkájának ezen részét szeretném megköszönni,hogy lehetővé teszi,hogy embertársai manipulálatlan,biztonsággal fogyasztható sóhoz juthassanak.

  https://www.nebih.gov.hu/aktualitasok/hirek/09_18_konyhaso_kozlemeny.html

  A debreceni Tesco patikájából vásároltam rendszeresen (4 évig) a sót 5 kg-os adagokban,-itt még adtak-mígnem a múlt héten amikor ismét sóért mentem,közölték,hogy nincs és rendelni sem tudnak.
  Sejtettem,hogy valami lesz legközelebb, mert a gyógyszerészek megkérdezték,miért onnan viszem és mire kell.Elmondtam,hogy káliumozzák a sót,stb.stb.A gyógyszerészek ,,vevők” voltak az infómra,annál is inkább,mert web címeket adtam ahol tájékozódhatnak,-egyikük elmondta,hogy ő is gyógyszertárból,tehát munkahelyéről viszi a sót.A főnökük nem jött oda beszélgetni,sunyi módon hallgatózott,tisztes távolságból bele-bele pislogott a web címekbe,majd kisvártatva cirkuszt rendezett,oly módon,hogy rendre utasította a kollégáit,hogy ne fecsegjenek a beteggel,s név szerint csúnyán leintette egyiket.Szóval,ne fecsegjenek a beteggel,már mint velem! Mintha a gyógyszertárba csak betegek járnának! Mivel vásárló akkor pont csak én voltam,érthetetlen volt ez a ,,fegyelmezés”. Szóval,hogy rövidre fogjam,most hogy mentem,sót már nem kaptam.
  Köszönet Tejfalussy Andrásnak és Papp Lajosnak szintén.
  Isten áldja Önöket jó egészségben!
  Tisztelettel : Ungvári Erika

 4. Igaz Hívő says:

  Jéézusom. Hát ez szenzációs. Ekkora marhaságokat! Fetrengek a röhögéstől. Közben természetesen parlagfüvet rágcsálok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress spam blocked by CleanTalk.